Zioła jednoskładnikowe

Termin „zioła” odnosi się do roślin lub ich części, w tym traw, kwiatów, jagód, nasion, liści, orzechów, łodyg, kłączy i korzeni, które są używane ze względu na ich właściwości terapeutyczne,  poprawiające zdrowie lub kulinarne. Pokolenia wykwalifikowanych zielarzy, badaczy i naukowców udoskonaliły naukę o ziołach (określono między innymi fitofarmakologię), produkując tysiące środków roślinnych, które są bezpieczne i skuteczne. Właściwe i rozsądne stosowanie ziół jest często skuteczne w łagodzeniu chorób, gdy zawodzą inne, bardziej konwencjonalne metody. Zioła można stosować do oczyszczania jelit, otwierania zatkanych zatok, pomaganiu w regeneracji organizmu, stymulowania mózgu, zwiększania libido, łagodzenia bólu, wspomagania trawienia i tysiąca innych celów. Miejscowo zioła mogą naprawiać uszkodzoną skórę, łagodzić ranę, poprawiać cerę, zmniejszać obrzęki i łagodzić bóle mięśni.
Nowość promo
mieszanki ziołowe, pracownia ziół i zdrowej żywności Karta produktu Pracownia ziół i zdrowej żywności_-18
Karta produktu Pracownia ziół i zdrowej żywności-2

Płatki róży czerwone 1 gram

0.11

Dziurawiec ziele 1 gram

0.07

Prawoślaz korzeń 1 gram

0.06

Granat kwiat 1 gram

0.11

Lukrecja korzeń 1 gram

0.07

Serdecznik ziele 1 gram

0.07

Bez czarny owoc 1 gram

0.06

Jemioła ziele BIO 1 gram

0.07

Nawłoć ziele BIO 1 gram

0.07

Bez czarny kwiat 1 gram

0.11

Malwa czarna kwiat 1 gram

0.10

Macierzanka ziele 1 gram

0.06